webdesign

Een website is vaak een eerste indruk van uw bedrijf. U moet er voor zorgen dat deze eerste indruk positief is.

optimalisatie

Zoekmachines moeten onbelemmerd uw website vinden en kunnen doorzoeken voor de beste zoekresultaten.

applicaties

Veel handelingen in uw werk kunnen geautomatiseerd worden. U bespaart hier veel geld mee en tijd is geld!

Onze webdesign diensten

Een eerste indruk krijgt maar één kans. De bezoeker zal zijn mening over het bedrijf vormen aan de hand van de website. De website is immers het enige wat het merendeel van de websitebezoekers van het bedrijf ziet.

Wees bewust dat een website een belangrijk onderdeel van het bedrijf is. Doormiddel van de website kunt u uw uitstraling vorm geven. Anders gezegd: U kunt de indruk van de klant over uw bedrijf beinvloeden via uw website.

Werkwijze
Analyse
In samenspraak met u bepalen we onze werkwijze en strategie aan de hand van uw doelen en wensen. Enkele punten die hierin van belang zijn: Wat wilt u bereiken met uw website en welke indruk wilt u achterlaten? Wie gaat uw website gebruiken?
Voorstel
Omdat wij kennis hebben van de mogelijkheden en ervaring hebben opgebouwd met gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid op het internet kunnen we een ontwerp voorstellen wat past binnen uw ideeen en wensen.
Ontwikkeling
Na terugkoppeling met u aan de hand van het voorstel bepalen we onze verdere voortgang en wordt de website verder ontwikkelt.
Evaluatie
Wanneer de ontwikkeling voltooid is koppelen we terug met u, testen we de functionaliteiten en ronden we de ontwikkeling af.
Oplevering
De website is gereed voor lancering. Na oplevering is er de optie dat wij uw site onderhouden. Wanneer u ons nodig hebt zijn we er voor u.

Meer informatie...