webdesign

Een website is vaak een eerste indruk van uw bedrijf. U moet er voor zorgen dat deze eerste indruk positief is.

optimalisatie

Zoekmachines moeten onbelemmerd uw website vinden en kunnen doorzoeken voor de beste zoekresultaten.

applicaties

Veel handelingen in uw werk kunnen geautomatiseerd worden. U bespaart hier veel geld mee en tijd is geld!

E-commerce oplossingen (webshops)

Zit u in de handel, dan kan e-commerce voor u een interessante stap betekenen. Door het opzetten van een webshop kunt u uw artikelen via het internet verkopen. Uw bereik groeit dan ineens van een aantal kilometer naar wereldwijd. Ook kan het doen van zaken via het internet andere voordelen opleveren zoals kostenbesparing, ruimtebesparing en automatisering van processen. Voor het opstarten van een webshop zijn er meerdere mogelijkheden. Afhankelijk van de situatie zou u kunnen kiezen voor open-source oplossingen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om iets op maat te creeëren.

Producten beheren
Uw producten kunt u real-time toevoegen of verwijderen. Uw voorraad heeft u direct inzichtelijk en door het automatiseren van de verkopen wordt de voorraad automatisch bijgwerkt. Foto's kunt u toevoegen aan de website en aanbiedingen kunt u makkelijk aanmaken en verwijderen.

Betaling via internet
Betaling via het internet is een punt waar veel mensen nog steeds wat huiverig voor zijn. We hebben inmiddels ervaring met het implementeren van betalingssystemen als iDeal van de Rabobank, Postbank en ABN Amro. Via dit systeem kunt u uw klanten betalingen snel en veilig laten doen. Klanten doen de betaling in een veilige vertrouwde omgeving en met iDeal heeft u direct na het bestellen uw geld binnen. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Meer informatie...