webdesign

Een website is vaak een eerste indruk van uw bedrijf. U moet er voor zorgen dat deze eerste indruk positief is.

optimalisatie

Zoekmachines moeten onbelemmerd uw website vinden en kunnen doorzoeken voor de beste zoekresultaten.

applicaties

Veel handelingen in uw werk kunnen geautomatiseerd worden. U bespaart hier veel geld mee en tijd is geld!

Content Management Systeem

Meerdere van onze websites hebben we inmiddels opgeleverd met een eigen geprogrammeerd Content Management Systeem, ook wel CMS genoemd. Met een CMS is het mogelijk dat u als eigenaar zelf uw website kunt onderhouden, zonder kennis van webdesign en zonder de webdesigner die de uitvoering voor u doet. Het CMS is simpel in gebruik en op deze manier kunt u uw site zelf bijwerken en dus zeer actueel houden, op een tijdstip dat ú dat wilt, zonder toekomstige extra kosten.

Werking CMS
In het CMS zijn alle pagina's van uw website aan te passen. Met een eventuele nieuwsmodule is het ook mogelijk nieuwe berichten aan te maken, te wijzigen of te verwijderen. Het bijwerken van de teksten is zo simpel als het werken met Microsoft Word, alle opmaak van de tekst kan simpel door het drukken op een knopje.

Meerdere gebruikers
Andere mogelijkheden van het CMS zijn bijvoorbeeld verschillende gebruikersniveau's. Bepaalde gebruikers hebben rechten die andere gebruikers niet hebben. Een voorbeeld hiervan is onder andere de website Hoonhorst.nl die wij gerealiseerd hebben. Hierin zijn ruim 20 verschillende gebruikersauthorisaties, met een overkoepelend beheer. Deze beheerder kan bij alle artikelen zodat de gehele website goed beheersbaar blijft.

Uitbreidingen
Heeft u specifieke wensen, dan kan dit uiteraard toegevoegd worden aan het CMS. Informeer naar de mogelijkheden hiervor.

Meer informatie...