webdesign

Een website is vaak een eerste indruk van uw bedrijf. U moet er voor zorgen dat deze eerste indruk positief is.

optimalisatie

Zoekmachines moeten onbelemmerd uw website vinden en kunnen doorzoeken voor de beste zoekresultaten.

applicaties

Veel handelingen in uw werk kunnen geautomatiseerd worden. U bespaart hier veel geld mee en tijd is geld!

"Less is more"

Een term die ook geld voor applicaties; Met minder een beter resultaat bereiken.
Door gebruik te maken van applicaties kunt u meerdere doelen bereiken. U kunt repeterende handelingen automatisch laten uitvoeren, controles inbouwen en hierdoor fouten voorkomen. Ook kunt u applicaties gebruiken om informatie snel opvraagbaar te maken.

Voorbeelden
Content Management Systeem (CMS)
Een Content Management Systeem is de meest bekende webapplicatie voor websites. Doormiddel van deze applicatie kunt u zelf uw website beheren zonder kennis van programmeren. Zelf nieuwsberichten plaatsen, zelf teksten wijzigen... U kunt uw website altijd actueel houden, wanneer en hoe ù dat wilt! Ideaal wanneer u geregeld aanpassingen heeft op uw website. (Lees meer....)
Customer Relationship Management (CRM)
Een Customer Relationship Management Systeem wordt ook wel klantenbeheerssysteem genoemd. In bedrijven die veel contact hebben met klanten is een dergelijk systeem zeer belangrijk. Met een druk op de knop heeft u alle relevante klantgegevens bij de hand. U hoeft niet te zoeken in papieren, maar kunt de klant direct helpen. Alle gegevens die u weten moet kunt u vastleggen in het systeem en heeft u dus ook altijd bij de hand, waar u ook bent. Klantvriendelijkheid is het sleutelwoord.
Applicatie op maat
Voor veel meer handelingen loont het om een applicatie te hebben. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met ons voor vrijblijvend advies .

Ervaring met...