webdesign

Een website is vaak een eerste indruk van uw bedrijf. U moet er voor zorgen dat deze eerste indruk positief is.

optimalisatie

Zoekmachines moeten onbelemmerd uw website vinden en kunnen doorzoeken voor de beste zoekresultaten.

applicaties

Veel handelingen in uw werk kunnen geautomatiseerd worden. U bespaart hier veel geld mee en tijd is geld!

Adverteren op het internet

Met het adverteren via internet hebben we inmiddels wat interessante projecten gedaan. Wilt u op korte termijn uw diensten of website onder de aandacht brengen, of wilt u direct bezoekers naar uw producten lokken, dan kan dat prima door te adverteren.

Google AdWords
Google Adwords is de meest bekende advertentie-mogelijkheid op het internet. De door u opgegeven advertentie komt op relevante websites naar voren en als gesponsorde koppeling in de zoekresultaten op bepaalde woorden. Dit kunt u zelf opgeven. U betaalt per bezoeker die daadwerkelijk naar uw site gaat.

Monitoring en analyse
Voor een klant hebben wij enige tijd Google AdWords gemonitord en geanalyseerd of deze reclamecampagne van enkele tienduizenden euro's wel een goede keus is geweest van deze klant. Het blijkt dat het adverteren zeker interessant kan zijn! Vraag naar de mogelijkheden en we lichten het een en ander toe.

Zoekmachine optimalisatie
De beste vorm van adverteren is volgens ons het optimaliseren van uw website. De meeste mensen zoeken producten of diensten via de zoekmachines. Wanneer u daarin goed vindbaar bent, is het resultaat van optimalisatie voor de langere termijn. U investeerd eenmalig voor een goede vindbare website en deze kosten kunnen zich zeer snel terugverdienen!

Meer informatie...